Looking for something?

Reader Interactions

Comments

  1. Salam

    Saya pun experiencembenda yg sama, saya dah lama guna beras herbaponi tajmahal nie…dulu dulu beras nie okey, tapi dah dua kali baru baru nie saya beli, pun sama mcm u, ada ulat macam maggot tu…byk betul sampai naik geli saya tengok, and lepas tu penuh ulat terbang…( maybe dah bertukar from maggot to flying insect).. Baru nie saya beli berad nie, perkara yg sama terjadi..ada ulat dldm berad tu..tapi insect terbang ada sekor sahaja..yg lain belum besar lagi kot…saya pun muyskil…esok nak kena call supplier tu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge