Looking for something?

Reader Interactions

Comments

  1. Aaa…psl bulu kucing ni, aku nak share skit apa yg aku tau la…bulu2 dia yg dh tertanggal dari badan dia dikira najis tau, mean kalo lekat kt baju or sejadah boleh jd x sah solat tu…tu yg aku paham la…mungkin salah, mungkin betol wallahu’alam…kena rujuk dgn yg lg pakar la…peace

  2. try bg cat multivitamin or vitamin b. Kucing sy maine coon mix persian, dulu mmg bermasalah + sy ade asma. Dah cuba mcm2 supplement, tp tak berkesan. Sy cuba bg vitamin yg klinik haiwan kerajaan bg, ni mmg diaorg bg free tiap kali pi vaksin kucing. Almost every day sy bg selang satu la, jgn la bg 2 ubat tu sekali gus. Alhamdullilah bulu chibi dah kurang gugur in fact bertambah lebat.

  3. hai….saya ada satu petua yg mungkin berguna utk kita yg memelihara kucing…cara nak menghilangkan bulu kucing yg melekat pada sofa, pakaian….cuba guna pengasah tumit….gosok secara selari nanti bulu2 akan bergumpal…insya’Allah dapat mengurangkan bulu2 tu….selamat mencuba….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge