74514_471229392933996_1507644745_n

Hajah Basiroh – nama yang popular dikalangan masyarakat Malaysia yang dok datang ke Ho Chi Minh City Vietnam ini. Yup….kami antara orang yang bertuah cz dapat berjumpa face to face dengan beliau huhu

Siapa sangka, daripada keratan akhbar yang ditunjukkan oleh Naili beberapa minggu yang lalu . . . telah menyebabkan aku mengenali ‘siapa itu Hajah Basiroh’ :) Rezeki yang tidak disangka katanya

299077_471229049600697_1605336656_n

Tanpa kami sedar, Rupanya Hotel tempat kami tinggal ini rupanya betul betul terletak berhadapan dengan Restoran Hajah Basiroh +++. Syukurlah nak. Aku terkejut berok jugak tatkala baru nak check-in hotel tu. Excited nak mampus haha

602792_471229116267357_1702104271_n

Senanglah kan kami nak makan. Kalau u ollz nak tahu, harga makanan disini murah. Purata makan untuk 2 orang ialah sekitar 110,000 Dong lebih atau lebih kurang RM18.00 – RM20,00. So, lebih kurang makan kat Malaysia gamaknya. Kira murahlah tu kan.

385353_471229039600698_1056236908_n

Lauk pauk dan makanan yang ada disini memang dimasak disitu jugak. Kami boleh nampak dia masak :) Tengok kat gambar gambar tu, lebih kurang masakan Malaysia kan? Memang selera orang melayu betul.

542000_471229292934006_501717493_n

538406_471229199600682_1516832937_n537982_471229042934031_744956940_n

Selama 3 hari 2 malam di HCMC ini, kami memang makan disini. Harganya murah dan kira OK jugak rasanya huhu.Nyum nyum

1780_471229309600671_815099303_n

Terima kasih kerana membaca blog mykeledek dot com ini. Subscribe via email (Feedburner)Facebook Fanpage, follow Twitter @denniszillVideo (Youtube) dan  Google +