Looking for something?

Reader Interactions

Comments

  1. alaaa.rileks lah.tu memang tradisi TM dan semua anak syarikatnya.kes aku lagi best.tahu 2011 aku pernah stop melanggan streamix.aku pergi TM kat maxisegar di pandan indah.lepas bayar semua bil, aku tanya minah kat kaunter tu,’lepas ada apa2 lagi tak?’pas tu tahun lepas TM call aku sebab ada tunggakan lagi.nak bawak pergi mahkamah.aku tanya macamana masih ada tunggakan lagi ni? dia kata untuk tutup akaun tu ada cas.lepas sound dia, aku pun bayar seratus lebih.tahun ni aku nak langgan balik.aku register unifi tapi tak boleh sebab masih ada tunggakan tapi tak tau berapa.memang sial TM ni.tapi ni je yang unlimited buat masa ni.so aku register je guna nama aku.kesimpulannya, kalau ada pilihan lain, tak payah langgan suku sakat TM ni
    din recently posted..George Kucing BerdiriMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge