Looking for something?

Reader Interactions

Comments

  1. Persian mmg manja sikit, tp kucing sy maine coon mix persian ni mmg rajin grooming, sehari almost 20x dia jilat bulu dia. So ari2 mmg lepaskn kat laman bg makan rumput nak releasekan hairball. Cici semi flat kan, taik idung n taik mata tu mmg normal la utk baka ni

    • Oh, bagi makan rumput tu mmg utk release kan hair ball dia ke? Aritu, dah try beli rumput utk kucing tu. Tp masalahnya cici xmau makan plak. Dia mmg kucing yang cerewet huuu. Pengsan.

      • My Creamy makan pokok ulam Taman Raja! My previous cat Greyscale pun sama, sampai mati x ada daun! I cuba kasi daun ceylon dia x nk sbb berangin rupanya… Mcm minty sikit. Cuba tanam rumput dlm pasu untuk dia. Satu rumput yg halus sikit, satu lg yg kasar sikit. Cuba kasi pieces of coral reef salad + ikan tuna. πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge