Looking for something?

Reader Interactions

Comments

  1. saya ade jantan flat face juga..tgh nak megawan…tapi tak de betina…awak ade…pm saye nanti….wana kelabu putih…

  2. saya ade jantan flat face juga..tgh nak megawan…tapi tak de betina…awak ade…pm saye nanti….wana kelabu putih…or call 0197349252

  3. saya ada kucing betina tgh on heat skrg ni..tp xde kucing jantan..kucing sy biasa saje..kalo sape ada kucing jantan bole pm kt nombo ni 017-3520679

  4. masa cici mating nie bape umo? sbb dngr org kata kucing persian sesuai mating 1 1/2 tahun je .
    kalau x bahaya sbb ibu dan anak sume boleh meninggal.

  5. Sy ada 2 ekor kucing betina tengah nak sesangat mengwan tapi tak da kucing dari baka yang cantik. Nak beli tak mampu. Sesiapa ada kucing jantan parsi tolong le kasi kawin dengan kucing sy boleh ke. Untuk pengetahuan kucing sy ….seekor kucing betina siam dan satu lagi kucing tempatan bulu panjang. Kalau ada yang sudi nak jadi kan kucing saya sebagai isteri boleh le email saya ya…

    sekian terima kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge