Gigih aku yang dok rapat rapatkan anak anak kucing ini dengan maknya. Kan.. huhu’

Aku tengok dia macam tidak biasa :) Takut nak bagi puting dia kat budak tu. Rasa kekok nak bagi hahahaha…. Geli kot. Mesti dia tak percaya now dia dah jadi mak now hahaha

Anak anak dia ni pula macam dok tercari cari puting susu. hahaha….Cici nampak macam serba salah pun ada gak. Nak bagi or tak ahaks

Syukurlah…last last dia boleh terima. Aku dok tolong ajar dia pelan pelan. Kangkangkan dia :) OK je pun….siap tolong belek2 puting susu dia sekali. Bulu cici ni dah lah lebat…..tu yang aku tolong buatkan.

Tempat luas tak mahu. Tetap nak yang sempit tu juga. Takpe…aku dok fikir nak cari kayu dan buatkan satu pondok kecil berbumbung nie. Thn nak kosongkan bilik ini utk dijadikan playground untuk anak anak dia nanti.

 Mencari idea untuk buat tempat permainan budak2 tu. Pada masa sama, kene rajin surf internet untuk belajar macam mana nak jaga baby kucing yang baru lahir. So far, aku dok tukar alas dia je. Kebersihan tu kene jaga. Siap letak Sharp Air Purifier gitew. Udara kotor

image