Looking for something?

Reader Interactions

Comments

  1. Salam,Sebenarnya semua tu atas pendapat manisg2..tp akak mmg setuju dengan eyriqazz, sbb tu klu ahm perasan apa2 contest kt blog akak memang xbuat susah mana pun, saje xnk susahkan org lain, biar diorang masuk contest dgn senang hati, so penyertaan pun secara tak langsung banyak.ingat dulu akak pernah buat cabutan bertuah, x sangka mendapat sambutan, entry tu cuma suruh copy paste ayat je, xde suruh follow bagai, dan hasilnya yang join contest tu seramai 110 orang blogger :)apa pun tak semua perfect, amik mana yg rasa ok, yang x ok jgn follow. terpulang pada diri manisg2.apa pun kita hormati pendapat orang lain, mungkin itu dari sudut pandangan dia.tapi satu je..nak menegur tu ada caranya , jgn dengan teguran yang memperli.ikhlas dari kakyan…ekeke panjang lebar pulak komen nie, maaf ye…terlebih sudah…hahaha :))www.yanmieonline.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge