Looking for something?

Reader Interactions

Comments

  1. dah banyak kali i jenguk blog kucing4sale ni tapi tak sure dia ada buat penghantaran via pos ke tak.kat sidebar blog hanya tertulis walk in je.dia ada buat penghantaran tak?harga yang dia tawarkan memang sangat cheap dari online petshop lain.

  2. Nk tnya ada jual carrier yg paling bsar x untuk 9 ekor kucing… Atau 2 carrier untuk 9 ekor kucing

  3. Ada sape2 nk beli sangkar kucing x???? Pm sy…wasap pun blh…saiz sangkar x ingat… tp besar.. nk jual murah je dlm rm150.. harga blh runding… 0129715543

  4. Nak tanya detail add..saya mmg nak beli sangkar utk kucing urgent..kucing saya baru lepas pembedahan..please..or msg saya ke no 0176745160. Tq

  5. Salm ad x sesiapa nk beli sangkar kucing yg mcm bakul tu warna hitam putih sy nk jual murah ja…bly cll sy 0125095703

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge