Looking for something?

Reader Interactions

Comments

  1. saya ingin menyentuh tentang harga part kereta proton,agak keterlaluan mahal,sedangkan itu buatan malaysia.pihak eon harus fikir rakyat malaysia bukan semua kaya,segelintir saja yang kaya yang lain cukup makan saja.kerajaan pernah pernah berkata beli lah buatan malaysia.ini sebagai contoh rakyat malaysia yang berkerja di swasta dan jawatan pun rendah,gaji pun mau-mau x cukup makan kerna banyak mau dibayar.Lain lh kalau orang itu kerja sama dengan kerajaan banyak diberi kemudahan dan penambahan yang beri selain dari gaji.diharap pihak eon dapat mengkaji harga part kereta terhadap pengguna kereta proton dimalaysia.

  2. bkan proton harus menkaji….tp kerajaan… turunkan cukai…harga kereta pun turun lar…kualiti kereta pun x terjejas… kalau pengeluar turunkan harga.. nanti pakai x sampai stahun rosak sana sini… bagi kroni2 dalam proton dan orang2 yang dahagakan sgt duit rakyat yang membeli kereta ni..udah2 lar tu… insaflah…. Sayangilah Malaysia.. negara kaya, tapi, kekayaannya x sampai pada semua golongan… ianya umpama disekat oleh golongan tertentu…. bukan kami nak mewah sgt… tp cukuplar skadar selesa… dan beban berfikir untuk belanjawan keluarga di setiap hujung bulan berkurangan….

    dan untuk kerajaan skrg yg memerintah… amanah lar terhadap harta rakyat… yg sudah tu sudah lar… kalau x…. sudah2 lar kau jadi kerajaan kalu mcm ni lar perangai menteri2 & kroni kau….

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge