Looking for something?

Reader Interactions

Comments

  1. i biasa beli yang repack.kat kemaman rm26 1kg means for 10kg i dapat harga rm260 untuk rc kitten 36.cici dah on heat?alamak,,cepatnya..takut pulak my queen cicy pon on heat cepat jugak.letih nak jaga ramai2.sekarang ni pon rasa dah penat jaga 7 ekor.kalau spay sayang plak.suka tengok babycat comel2.tapi memang u have to spay kalau antibodi tak kuat.kesian dia..

  2. Hi, Salam. My anak kucing dah besar dah. Not a kitten anymore n not yet jadi adult. Young adult la kot? Anyway, the question is kalau bagi kucing makan RC bulu boleh jadi gebu x? My Creamy aka Mimi, mak nye kucing siam dan bapak dia kucing parsi. Thanx.

    • Royal canin ini ada banyak jenis. Ada jenis yg mmg khas utk buat bulunya gebu. Saya pernah cuba bagi cici makan. Time tu bulunya banyak gugur. Lepas bagi makan rc tu, bulu dah xgugur dan makin gebu. Cuma i xsure rc jenis yang mana. Mungkin u boleh rujuk di laman web rc itu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge