Looking for something?

Reader Interactions

Comments

  1. rasanya kurang sesuai pasir kucing yang pertama u try dulu dibuang dlm toilet bowl @ saluran air. sebab jenis yang tu bukan mudah larut. kalau bersepah atas lantai pun susah nak cuci kan, cuba bayangkan kalau dlm saluran pair air @ toilet bowl. mungkin lama-kelamaan boleh tersumbat.

    hanya pandangan saya je, coz since u dah tukar guna silica,should be no problem. πŸ™‚

    • Yup. memang sangat susah nak bersihkan kalau guna pasir. sampaikan pihak maintenance dtg umh n check apa yg tersumbat haha.

  2. woww boleh try ni. pasir mmg sgt susah..huh. nak tanya, lepas kucing ‘membuang’ kat silika ni then trus buang dgn silika tu or najis dia je?
    TTQQQQ

  3. Mykeledek..blh mintak no hp owner kucing namanya budak yg adopt flat flat. Pasal sy nk mating kucing female sy dgn kucing beliau. Kali xkeberatan boleh bg pd sy. Ni no hp sy..0132275527..tq

  4. hi dennis,all ur cats tu u kurung dlm cage or x?sb I tgk smua cats u gemuk2.ada kwn gitau kalau nk cat gemuk kurung dlm cage sekali skala aje lepaskan btoi ke?

  5. teruja nak tau pasal silika ni…nak pm tp xtau mcm mne…blh add wechat sy… id : lalan85

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge